Dongen – Gaarde 16 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Gaarde 16

€ 285.000,- k.k.

Postcode
5103 EC
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
120 m2
Perceel opp.
170 m2
Type
eindwoning
Inhoud
375 m3
Bouwjaar
1976
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Gaarde 16, Dongen
De ruime eindwoning is gelegen in woonwijk ‘de Biezen’. De woning beschikt over een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder verdieping met mogelijkheid tot een 4de slaapkamer. Deze woning is een opknapper, maar biedt u alle mogelijkheden om hier uw droomhuis van te maken.

Indeling:
Begane grond

Hal:
– De hal biedt toegang tot de woonkamer.
– Het toilet.
– Trap naar de eerste verdieping.
– De praktische trapkast.
– De meterkast.

Woonkamer:
– De woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de riante raampartij aan zowel de voor- als achterzijde en biedt zicht op de voor- en achtertuin.

Keuken:
– De eenvoudige open keuken biedt toegang tot de praktische bijkeuken.

Eerste verdieping:
– De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wasbak en toilet.

Tweede verdieping:
– Voorzolder en zolderkamer te bereiken met vaste trap voorzien van dakramen.
– Mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer.
– Opstelplaats c.v. ketel (AWB, 2009).

Tuin:
– Voor- en achtertuin, achtertuin is toegankelijk via de bijkeuken en heeft een achterom.
– De achtertuin is voorzien van bestrating en groen.

Duurzaamheid:
– Woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
– Voorzien van dak- en muurisolatie.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij MVV Notarissen Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat