Dongen – Gaarde 10 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Gaarde 10

€ 315.000,- k.k.

Postcode
5103 EC
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
120 m2
Perceel opp.
152 m2
Type
eindwoning
Inhoud
375 m3
Bouwjaar
1976
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Gaarde 10

Zeer goed onderhouden eindwoning, gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk De Biezen. Met onder andere 3 slaapkamers, moderne keuken, luxe badkamer en een mooie tuin met achterom.

INDELING

Begane grond:

U betreedt de woning via de voordeur aan de voorkant en komt de hal binnen. In de hal bevinden zich het toilet, welke is voorzien van een fonteintje, de trap, de trapkast en de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars). Via de hal komt men in de woonkamer en de keuken.

De doorzonwoonkamer beschikt over een laminaatvloer op betonnen ondergrond en dubbelglas in kunststof kozijnen.
In de open keuken bevinden zich een 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en close-in boiler.

Via de open keuken komt men in de berging met wasmachine aansluiting en toegang tot de kruipruimte. De berging is uitgerust met hardhouten kozijnen en dubbelglas.

De mooi aangelegde tuin met sierbestrating heeft een achterom via de brandgang.

Eerste verdieping:

Op de royale eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom beschikt over een royale inloopkast bereikbaar via de slaapkamer. De inloopkast is eventueel terug te vormen tot een extra slaapkamer.
De gemoderniseerde badkamer beschikt over een ligbad met douche, een wastafel en een toilet.

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaapkamer, extra kastruimte op de overloop en de ketelruimte. Deze is voorzien van een HR-combiketel (2009).

DUURZAAMHEID:
– Dubbele beglazing;
– HR-combiketel;
– Dakisolatie;
– Muurisolatie.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat