Dongen – Frans Halsstraat 12 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Frans Halsstraat 12

€ 299.000,- k.k.

Postcode
5102 DG
Garage
parkeerkelder
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
90 m2
Inhoud
300 m3
Bouwjaar
2007
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Frans Halsstraat 12 te Dongen

Appartement met balkon, gelegen op de eerste verdieping met een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, op goede locatie in de wijk West II. Aan de achterzijde fraai uitzicht over plantsoen met speelvoorzieningen. In de nabijheid van winkels en basisschool.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2007.

Op de begane grond bevindt zich de centrale hal met entree, intercom, trappenhuis/lift, brievenbussentableau en toegang tot parkeerkelder.

Indeling appartement:

Entree:
Hal met meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn de overige kamers te bereiken. Vanuit de hal is tevens de berging te bereiken waar zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur, mechanische ventilatie en de CV-ketel (2007) bevinden.

Woonkamer:
Open woonkamer met vrij uitzicht over de achtergelegen woonwijk en groenvoorziening. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.

Keuken:
Open keuken in een rechte opstelling. De keuken is o.a voorzien van een gaskookplaat, afzuiginstallatie en een vaatwasmachine.

Slaapkamers (2):
Het appartement is voorzien van twee slaapkamers.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een inloop douche, ligbad en een wastafel.

Bijzonderheden:
De maandelijkse bijdrage ten behoeve van de vereniging van eigenaren bedraagt € 176,28 per maand.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat