NIEUW

Dongen – Frans Halsstraat 102

€ 269.000,- k.k.

Postcode
5102 DH
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
100 m2
Inhoud
300 m3
Bouwjaar
2007
Bouwvorm
bestaande bouw
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Frans Halsstraat 102 Dongen

Keurig onderhouden 3-kamer appartement met balkon, gelegen op de derde verdieping van appartementencomplex ’t Vrije Westen’ met een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement heeft een fraaie ligging in Plan West II in de nabijheid van winkels en een basisschool.

HAL/ENTREE
Op de begane grond bevindt zich de centrale hal met entree, intercom, trappenhuis/lift, brievenbussentableau en toegang tot parkeerkelder en gezamenlijke fietsenstalling. Gasten kun je vanuit het appartement middels een videofoon toegang verschaffen tot het appartement.

APPARTEMENT
De ruime hal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet met fonteintje en de ruime woonkamer met halfopen keuken. Ook is vanuit de hal een berging te bereiken, voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine en droger, het centrale ventilatiesysteem en de C.V.-ketel (Remeha, 2020). Tevens bevindt zich hier de meterkast (7 groepen).

De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een ligbad.

In de ruime woonkamer bevindt zich de videofooninstallatie en vanuit hier is het balkon te bereiken. het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. De half open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, te weten een vaatwasser, combi-magnetron, Quooker, gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken ligt een tegelvloer.

In de parkeerkelder is een eigen parkeerplaats aanwezig.

WAT U VERDER NOG MOET WETEN
– De servicekosten bedragen circa € 171,44 per maand;
– Het appartement ligt in gebouw B van appartementencomplex ’t Vrije Westen’, bestaande uit 24 appartementen;
– De woonoppervlakte bedraagt ca. 100 m².

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat