Dongen – Emmastraat 49

€ 269.000,- k.k.

Postcode
5104 AR
tuin
achtertuin
Garage
garage mogelijk
kamers
7
Slaapkamers
3
Woon opp.
104 m2
Perceel opp.
267 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
415 m3
Bouwjaar
1935
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan park, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UNIEKE KANS

Karakteristieke vrijstaande jaren ’30 woning op een rustige locatie nabij het centrum van Dongen met aan de voorzijde een heerlijk groen speelveld. Dit sfeervolle huis biedt vol op mogelijkheden voor iemand die zijn handen graag uit de mouwen steekt of de visie heeft dit te laten doen! De diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt eveneens volop mogelijkheden o.a. het realiseren van een garage! Wij zoeken de koper die van dit huis, op deze unieke locatie, zijn thuis gaat maken.

BIJZONDERHEDEN
* Traditioneel en met degelijke materialen gebouwd
* Hoog plafond op begane grond ca. 2.75 m
* Keurig bewoont en onderhouden
* Begane grond voorzien van dubbele beglazing
* Berging met kanteldeur, te verbouwen tot garage
* Unieke locatie aan groen plein nabij het centrum
* De mogelijkheid om van deze woning je thuis te maken

BEGANE GROND:

In de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast gesitueerd. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. De lichte woonkamer biedt voldoende plaats aan een zit- en eethoek en is voorzien van een haard. Vanuit de woonkamer heeft u prettig zicht op het voorgelegen groen.

Achtereenvolgend is de keuken, de kelder en een tussen portaal met badkamer en toilet te bereiken. De keuken welke eenvoudig is te noemen is uitgevoerd in een rechte opstelling. De ruimte is praktisch en biedt volop mogelijkheden ten behoeve van een nieuwe opstelling. De badkamer is eveneens eenvoudig en voorzien van een wastafelmeubel en douche.

* Eventueel zouden hier middels een aanbouw en aanpassingen een slaapkamer en badkamer op de begane grond te creëren zijn.

TUIN:
De zeer diepe achtertuin biedt legio mogelijkheden en is heerlijk gelegen op het zuidwesten. Op het perceel staat eveneens een stenen berging met stalen kanteldeur. De berging is achterom met de auto te bereiken. Hier is relatief eenvoudig een garage / carport te realiseren.

EERSTE VERDIEPING:
De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapkamers waarvan een met een wastafel.
Vanaf de overloop is de zolder te bereiken via een vlizotrap. Op de overloop is een bergkast gesitueerd ten behoeve van de CV- ketel (2000).

TWEEDE VERDIEPING:
De woning is voorzien van twee vlizo zolders, welke dienen als bergruimte.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat