Dongen – Eikenstraat 6

€ 165.000,- k.k.

Postcode
5104 CC
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
90 m2
Perceel opp.
198 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
360 m3
Bouwjaar
1954
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Eikenstraat 6 Dongen

UPDATE:
In verband met de overweldigende interesse in deze woning zullen wij geen nieuwe afspraken meer inplannen in deze fase en verzoeken u om uw interesse per e-mail (m@kelaar.com) aan ons kenbaar te maken, zodat we u kunnen noteren als reservekandidaat. 

Op zoek naar een betaalbare kluswoning in het centrum van Dongen? Dan is dit wellicht de woning die je zoekt! Deze tussenwoning ligt in Oud-Dongen, in de nabijheid van bospark “De Bergen”. Op loopafstand zijn onder andere een basisschool, supermarkt, een zwembad met fitnessfaciliteiten en diverse sportvelden bereikbaar. De woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers, een nette badkamer en een diepe achtertuin op het zuiden.

Bezichtigingen: 1 en 3 september 2020

Indeling

Begane grond:
– hal/entree;
– trapkast;
– gedeeltelijk betegeld toilet;
– meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars)
– ruime woonkamer;
– dichte keuken met eenvoudig keukenblok.

Eerste verdieping:
– overloop;
– 3 slaapkamers;
– badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
– vlizozolder.

Tuin:
– diepe tuin op het zuiden, voorzien van bestrating;
– aangebouwde stenen berging met elektra;
– achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat