Dongen – Dr. Willem Dreeslaan - Van den Bosch makelaars

Dongen – Dr. Willem Dreeslaan

€ 434.000,- v.o.n.

Postcode
5104 PJ
Garage
parkeerplaats
kamers
3
Slaapkamers
2
Woon opp.
106 m2
Inhoud
282 m3
Bouwjaar
2025
Bouwvorm
nieuwbouw
ligging
in centrum
Deel deze woning op:

Omschrijving

Dr. Willem Dreeslaan 25 (Bouwnummer 11)

Dit appartement is onderdeel van het nieuwbouw project De Post en De Nijverheid. Het gebouw De Post ligt aan de Hoge Ham zijde hier bevinden zich de 6 huurappartementen met daaronder een commerciële ruimte.

Achter de Post aan de Dr. Willem Dreeslaan zijde bevinden zich de 12 koopappartementen en 2 penthouses. Heerlijke ruime appartementen variërend van 106 m2 tot 125 m2 op de eerste, tweede of derde verdieping. Functioneel ingedeeld met een ruime woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, apart toilet en berging. En niet te vergeten een balkon op het zuiden. Deze duurzame appartementen hebben echt alles in zich om zalig te kunnen wonen en leven in hartje centrum.

Op de bovenste verdieping van het appartementencomplex bevinden zich de twee penthouses. Vanaf het dakterras op het zuiden kun je volop genieten. De penthouses welke op verschillende manieren in te delen zijn hebben een ruime woonkamer, eetkamer met een open keuken, twee slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, apart toilet en berging. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht.

Belangrijkste kenmerken;

– Balkon op het zuiden
– Midden appartement op de derde verdieping
– Woonoppervlakte: ca. 106 m²
– Terrasoppervlakte: ca. 6 m²
– 2 slaapkamers

Bent u enthousiast geworden of wit u meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor.

WhatsApp chat