Dongen – Dr. Kuyperstraat 5

€ 169.000,- k.k.

Postcode
5104 KE
Garage
geen garage
kamers
8
Slaapkamers
4
Woon opp.
112 m2
Perceel opp.
190 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
340 m3
Bouwjaar
1956
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Dr. Kuyperstraat 5 te Dongen

Deze KLUSWONING is gelegen in het centrum van Dongen. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, dichte keuken, 4 slaapkamers en een eenvoudige badkamer.

Indeling

Begane grond

*Hal
* Toilet
* Trapkast
* Woonkamer
* Dichte keuken met eenvoudig keukenblok (zonder apparatuur)

Eerste verdieping

* Overloop
* Vier slaapkamers (master bedroom is voorzien van een wastafel)
* Badkamer met douche en wastafel

Tweede verdieping

* Bereikbaar met vaste trap

Tuin

* Gelegen op het noordoosten

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat