Dongen – Deken Oomenstraat 17 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Deken Oomenstraat 17

€ 290.000,- k.k.

Postcode
5104 BA
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
78 m2
Perceel opp.
193 m2
Type
eindwoning
Inhoud
290 m3
Bouwjaar
1957
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Eindwoning met tuin op het zuidoosten, 3 slaapkamers en een bergzolder, gelegen in rustige straat in de wijk Oud Dongen.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en het toilet. Vanuit de hal treedt u de woonkamer binnen die voorzien is van een laminaatvloer. De open trap is gelegen in het midden van de kamer. Aan de tuinzijde is de dichte keuken gesitueerd die voorzien is van een vaatwasser, combimagnetron en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
De overloop, die voorzien is van vloerbedekking en een vaste kast, biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en een wat kleinere slaapkamer. In de kleine slaapkamer bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De eenvoudige doucheruimte is voorzien van een douche en wastafel met spiegel en een opbergplankje.

TWEEDE VERDIEPING
De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap en hier is de CV-ketel (AWB, 2000) gesitueerd.

TUIN
De achtertuin is op het zuidoosten gelegen is voorzien van een terras, gazon en borders. Er is een stenen berging, voorzien van elektra. Via een poort kun je achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat