Dongen – Bizetstraat 6 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Bizetstraat 6

€ 275.000,- k.k.

Postcode
5102 BL
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
116 m2
Perceel opp.
155 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
350 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Tussenwoning met 4 slaapkamers, gelegen in een rustige straat in de ruim opgezette wijk “West II”, op loopafstand van meerdere basisscholen en speelveldjes. Het centrum van Dongen en diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet. Vanuit de hal is de woonkamer met open keuken bereikbaar. Aan de tuinzijde is de keuken gesitueerd die voorzien is van een afzuigkap en een keukenblok in rechte opstelling in combinatie met een eiland. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet, wastafel en een bad.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier bevindt zich een 4e slaapkamer met dakkapel. Ook de CV-ketel is hier gesitueerd.

TUIN
De achtertuin is voorzien van een stenen berging met elektra. Via de berging kun je achterom.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat