Dongen – Bizetstraat 39 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Bizetstraat 39

€ 300.000,- k.k.

Postcode
5102 BL
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
107 m2
Perceel opp.
181 m2
Type
eindwoning
Inhoud
350 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Eindwoning met 4 slaapkamers, gelegen in een rustige straat in de ruim opgezette wijk “West II”, op loopafstand van meerdere basisscholen en speelveldjes. Het centrum van Dongen en diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet (2015). Vanuit de hal is de woonkamer met open keuken bereikbaar. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming. Aan de tuinzijde is de keuken gesitueerd die voorzien is van diverse inbouwapparatuur met o.a. bora kookplaat, oven, combi-oven, koelkast, vriezer en vaarwasser. De tuin is bereikbaar via dubbele deuren.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche/ligbad, toilet en dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier bevindt zich een 4e slaapkamer met 2 dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Ook de HR-combiketel en mechanische ventilatie zijn hier gesitueerd.

TUIN
De standaard aangelegde achtertuin is voorzien van een stenen berging voorzien van overkapping. Via de berging kun je achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat