NIEUW

Dongen – Biezen 26

€ 250.000,- k.k.

Postcode
5104 KC
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
103 m2
Perceel opp.
187 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
305 m3
Bouwjaar
1932
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Biezen 26 te Dongen

In het centrum gelegen halfvrijstaande woning met berging, diepe achtertuin en in directe nabijheid een eigen parkeerplaats.

Bouwjaar: 1932

Indeling

Begane grond:
De hal, aan de straatzijde gelegen, geeft toegang tot de woonkamer. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang. De L-vorige woonkamer beschikt over vaste kasten, een moderne gashaard en tuindeuren. Verder zijn de wanden en het plafond gestukadoord en ligt er een houten vloer. Tevens is er een airco-installatie in de woonkamer.
De keuken bevindt zich in de aanbouw en heeft een moderne keukeninstallatie. De tegelvloer in de keuken is voorzien van vloerverwarming. In het achterportaal is de toiletruimte gesitueerd en vervolgens komt men in de bijkeuken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping telt drie slaapkamers en de badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad en een wastafel en is geheel betegeld. Op de grootste slaapkamer is eveneens een airco-installatie aanwezig. In de kleinste slaapkamer bevindt zich de HR-combiketel (Nefit, 2015) en de wasmachine-aansluiting.

Tuin:
De keurig aangelegde en diepe achtertuin is nagenoeg volledig voorzien van bestrating, een vijver en plantenborders. Achter de woning is nog een berging aanwezig. De achterom vindt plaats via een eigen pad aan de zijkant van de woning.

Bijzonderheden:
– De woning is voorzien van een alarminstallatie.
– Aan de overzijde van de straat (bij de inrit naar de Aldi supermarkt) is een af te sluiten parkeerplaats gelegen ten behoeve van deze woning.

Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat