Dongen – Azaleastraat 16

€ 169.000,- k.k.

Postcode
5102 ZK
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
121 m2
Perceel opp.
195 m2
Type
eindwoning
Inhoud
370 m3
Bouwjaar
1971
Bouwvorm
bestaande bouw
verwarming
c.v.-ketel
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

***OPEN HUIS, DINSDAG 28 AUGUSTUS 2018 VAN 16.30 U TOT 17.30 U***

Eindwoning voorzien van een doorzonwoonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, zolder met vaste trap. De achtertuin is gelegen op het oosten. De woning is gelegen in de wijk “Plan West II”.

INDELING

BEGANE GROND

HAL
– de entree biedt toegang tot de woonkamer
– meterkast
– toiletruimte
– trapopgang naar de eerste verdieping

WOONKAMER
– doorzonwoonkamer

KEUKEN
– eenvoudig keukenblok
– via de keuken is de achtertuin te bereiken

TUIN
– stenen berging

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping. De ‘master bedroom’ is aan de tuinzijde gelegen.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet, radiator.

TWEEDE VERDIEPING
De zolderverdieping kan eventueel prima dienst doen als extra slaapkamer.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen.
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
– Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats tijdens het open huis van 28 augustus 2018.
– De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.