Dongen – Aaltostraat 13

€ 215.000,- k.k.

Postcode
5103 MZ
tuin
zijtuin
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
105 m2
Perceel opp.
123 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
329 m3
Bouwjaar
1993
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS WOENSDAG 10 JULI 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Nette, goed onderhouden kwadrantwoning met o.a. 3 slaapkamers, een studio en een groot dakterras, gelegen op een fraaie locatie in de wijk De Hoge Akker.

Bouwjaar: 1993

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast (4 groepen + 2 aardlekschakelaars) en het toilet met fontein. Tevens betreedt u via de hal de woonkamer en de berging. De berging is uitgebouwd en eveneens vanuit de tuin te bereiken.

De woonkamer heeft een uitbouw aan de voorzijde, van waaruit de tuin te bereiken is. De keuken is wat betreft apparatuur voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap. Aan de achterzijde van de keuken treft u een grote provisiekast onder de trap.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers waarvan er 2 ruim van opzet zijn. De nette badkamer is vergroot en beschikt over ligbad, douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping betreft een ruime zolderkamer (studio) in een driehoekvorm met extra vliering. In de hoek is de opstelling voor wasmachine gesitueerd, tevens treft u hier de HR-combiketel (bouwjaar 2008) en de unit voor mechanische ventilatie aan. Vanaf de zolderkamer betreedt u een groot zonnig dakterras op het zuiden gesitueerd met een fraai uitzicht over de wijk de Hoge Akker.

Tuin:
Aan de voor- en zijzijde van de woning treft u een tuin, die door middel van een coniferenhaag privacy biedt. De tuin is aangelegd door middel van sierbestrating.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat