De Moer – Middelstraat 25

€ 549.000,- k.k.

Postcode
5176 NH
tuin
achtertuin
Garage
vrijstaand steen
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
152 m2
Perceel opp.
1.550 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
455 m3
Bouwjaar
1960
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
villa
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UNIEKE KANS

Hoe bijzonder … zelden komt er een woning te koop die zo mooi gelegen is, in het hart van het dorp De Moer, tegenover de kerk, zonnige tuin op het zuiden met veel privacy. Deze vrijstaande woning met onder andere een ruime living, keuken met zicht op de tuin, slaapkamer en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op verdieping en garage/berging/hobbyruimte komt binnenkort vrij. Wij zoeken de koper die van dit huis, op deze unieke locatie, zijn thuis gaat maken.

Vanuit De Moer zijn binnen 10 minuten rijden de uitvalswegen naar de A27, A58 of A59 richting o.a. Tilburg, Waalwijk en Breda te bereiken. Op loopafstand tref je volop natuur aan, zoals Huis ter Heide (een deel van de Loonse en Drunense Duinen).

USP’s
* Volop genieten van een rustige dorps ligging
* Perceel van maar liefst ca. 1.550 m²
* Ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond
* Fijne living met zicht op de achtertuin
* Ruime verwarmde garage/berging/hobbyruimte
* De oprit biedt plaats aan minimaal 3 auto’s
* Traditioneel en met degelijke materialen gebouwd
* Zorgvuldig bewoond en onderhouden
* Unieke locatie in dorpskern
* De mogelijkheid om van deze woning je thuis te maken

INDELING

BEGANE GROND

* Hal: ruime lichte hal, welke toegang geeft tot de 2 (slaap)kamers de badkamer, woonkamer en keuken. Hier bevindt de meterkast en de trapopgang naar de verdieping.
* Werkkamer: ruime lichte werkkamer aan de voorzijde of extra slaapkamer op de begane grond, deze kamer heeft drie vaste kasten.
* Slaapkamer: ruime slaapkamer direct naast de badkamer.
* badkamer: met douche, wastafel. Tevens de aansluiting voor de wasapparatuur.
* Woonkamer: met ruimte voor eethoek en zithoek, voorzijde geeft zicht op de kerk en achterzijde geeft zicht op de diepe achtertuin, de gehele ruimte is voorzien van een houten vloer.
* Keuken: woonkeuken, gesitueerd aan de achterzijde met uitzicht op achtertuin. Keurige keukeninstallatie in een hoekopstelling met o.a. nieuwe vaatwasser en koelkast.
* Kelder: de grote kelder is vanuit de keuken te bereiken.
* Toilet: in het tochtportaal aan de achterzijde bevindt zicht het toilet, het portaal is tevens je achterom.
* Garage/berging: vanaf de oprit links naast de woning te bereiken, de verwarmde garage/berging/hobbyruimte biedt tal van mogelijkheden. De garage heeft een elektrische roldeur.

EERSTE VERDIEPING

* De overloop geeft toegang tot de slaapkamers, het toilet en de diverse bergruimten onder de kap middels kasten;
* Slaapkamers: 2 ruime slaapkamers met dakkapellen aan de achterzijde en bergruimte onder de knieschotten.

TUIN

* Fraai aangelegde, zonnige achtertuin met centraal een heerlijk terras met zicht op de kerktoren, garage/berging/hobbyruimte.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat