Rijen – Parallelweg 32 - Van den Bosch makelaars

Rijen – Parallelweg 32

€ 650.000,- k.k.

Postcode
5121 LD
Perceel oppervlakte
1.868 m2
Locatie
bedrijventerrein
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
kantoorruimte
Vloerbelasting
4.000
Vrije hoogte
6
Oppervlakte bedrijfsruimte
352 m2
Oppervlakte kantoorruimte
172 m2
In units vanaf
0
In units vanaf
172
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

PARALLELWEG 32

Object
Zeer functionele bedrijfsruimte met kantoorruimte, bedrijfshal en met buitenterrein op bedrijventerrein De Haansberg.
De beschikbare bedrijfsruimte bestaat uit een kantoorruimte aan de voorkant van het perceel en een bedrijfshal aan de achterzijde. De bedrijfsruimte beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 524 m2. De kantoorruimte heeft een vloeroppervlak van circa 172 m2 en de bedrijfshal heeft een oppervlakte van circa 352 m2.

Locatie
Bedrijventerrein De Haansberg is gelegen in de Gemeente Gilze en Rijen en is gesitueerd op circa 4 km afstand van de afslag met de A58 (Breda – Eindhoven) en op circa 10 km afstand van de Barge Terminal Tilburg Vossenberg. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door de Rijksweg N282 (Tilburg – Breda) en kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijvigheid in het midden- en kleinbedrijf.

Bereikbaarheid per (vracht)auto
Het bedrijventerrein staat via de nabijgelegen Ringweg van Tilburg in directe verbinding met de snelweg A58 (Breda – Eindhoven) en de snelweg A261 (Tilburg – Waalwijk). De afslag met de snelweg A58 is op zeer korte afstand gelegen van het bedrijventerrein.

Ligging t.o.v. luchthaven
De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, gelegen op circa 40 km en met vrachtverkeer binnen 30 minuten bereikbaar. De luchthaven Schiphol ligt op circa 110 km afstand.

Haven- en railverbinding
Het nabijgelegen bedrijventerrein Vossenberg-West II beschikt over een eigen Barge Terminal. Deze terminal kent via het Wilhelminakanaal vaste lijndiensten richting de Rotterdamse haven en beschikt over een eigen douane-entrepot. De havens van Rotterdam en Antwerpen liggen op circa 80 km afstand. Op bedrijventerrein Loven te Tilburg bevindt zich eveneens een Rail Terminal.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
De gemeente Gilze en Rijen beschikt over een eigen treinstation en is gelegen nabij bedrijventerrein De Haansberg. Vanaf dit station is het object binnen circa 10 minuten loopafstand gelegen.

Vloeroppervlakte
Het object heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 524 m2 en is als volgt verdeeld over het gebouw:
– kantoorruimte : circa 172 m2
– bedrijfsruimte : circa 352 m2

Kantoorgebouw
Het kantoorgebouw aan de voorzijde beschikt over 7 kantoren, keuken, berging en een doucheruimte. De ruimtes zijn ruim en goed onderhouden. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder gaskookstel, afzuiginstallatie, combimagnetron, vriezer, koelkast en een vaatwasmachine. Meerdere ruimtes zijn voorzien van airconditioning. Het kantoorgebouw is voorzien van vloer en muurisolatie. Het kantoorgebouw heeft een totaal vloeroppervlak van 148 m2.

Bedrijfsruimte
In de bedrijfshal die op verschillende manier benut kan worden ligt een betonnen vloer. In de bedrijfshal bevindt zich verder een lichtstraat met de afmeting 2200 x 11850. In de bedrijfshal bevindt zich 2 loopdeuren en drie overhead deuren met een breedte van 4 meter en een hoogte van 4,5 meter. De vrije hoogte in de bedrijfshal bedraagt circa 6,35 meter. De hal is opgebouwd uit een stalen constructie, prefab betonnen plint met daar boven geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak van de bedrijfshal is geïsoleerd en heeft een kunststof dakbedekking.

Bestemming
Het object is met name geschikt voor bedrijven die (kleinschalige) opslag- en/of productieruimte met kantoorruimte zoeken of een combinatie opslag, showroom en kantoor. De vigerende bestemming is:
Bedrijf tot en met categorie 3.2 uitsluitend bedrijven van categorie 2 tot en met 3.2 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Op dit moment wordt het kantoor bewoond, dit is NIET meer toegestaan.

Koopgegevens:
Vraagprijs
€ 650.000,00 kosten koper.

Aanvaarding
Het object kan in overleg worden aanvaard, het object wordt overgedragen: “As is where is”.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u met kantoor contact opnemen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij de instrumenterend notaris uiterlijk 21 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris
Door koper te kiezen.

BTW
Het uitgangspunt is een met BTW belaste levering.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een bedrijfsgebouw, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Bezichtigingen:
Bezichtigingen zijn mogelijk, echter enkel op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 0162 – 32 16 16.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

WhatsApp chat