Oosterhout – Keiweg 9a - Van den Bosch makelaars

Oosterhout – Keiweg 9a

€ 175,- per m2 p.j.

Postcode
4901 JD
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
winkelruimte
Oppervlakte winkelruimte
175 m2
In units vanaf
175
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Deel deze woning op:

Omschrijving

Op een zeer goede locatie gelegen winkelruimte in het centrum van Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners een stad van formaat. De winkelruimte ligt op A1 locatie. De Keiweg kenmerkt zich door een mix aan speciaalzaken zoals onder andere, Vina Vera, Bon-Bon Chocolade, Broeders Gezondheidswinkel, Delicato, Yes Haarexperts, Set Mode, Trekpleister, De Blauwe Bes, Bakkerij Snelders, Slagerij Haarselhorst en een vestiging van Albert Heijn.

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 56.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Vloeroppervlakte
De aangeboden ruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van totaal circa 175 m². Deze winkelruimte is in overleg uit te breiden met circa 125 m².

Parkeren
In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod aan (betaalde)parkeermogelijkheden.

Voorzieningen
De winkelruimte wordt verhuurd in casco staat.

De eventueel in het gehuurde reeds aanwezige zaken zijn eigendom van verhuurder en behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Deze zaken worden desgewenst om niet overgedragen, verhuurder aanvaardt te aanzien van genoemde zaken geen onderhouds-, reparatie en/of vervangingsverplichting.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 175,- per m² per jaar exclusief BTW voor de winkelruimte

Informeer naar de mogelijkheden.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
vijf jaar plus vijf optie jaren

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur, BTW en eventuele servicekosten per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van ROZ.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk. De huurovereenkomst van de huidige huurder eindigt september 2021.

Voorbehoud
Een en ander geschied onder aanvaarding en uitdrukkelijke goedkeuring eigenaar

Plattegronden
De vermelde afmetingen zijn indicatief.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

WhatsApp chat