Dongen – Tramstraat 3

€ 1.000,- p.m.

Postcode
5104 GH
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aanvaarding
direct
Soort Object
winkelruimte
Oppervlakte winkelruimte
60 m2
In units vanaf
60
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Plaats
DONGEN

Adres
Tramstraat 3

Object
Het winkelpand is gelegen in de winkelstraat op A-locatie in het centrum van Dongen nabij het Looiersplein. De directe omgeving kenmerkt zich door detailhandel, horeca en baliekantoren in combinatie met wonen. Het object is gelegen naast Blokker. Enkele landelijke winkelketens in de directe omgeving: Blokker, Intertoys, Gall & Gall, Zeeman, Schoonenberg hoorcomfort.

Bestemmingsbepaling
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Centrum. De functie C biedt de mogelijkheid tot aanwending voor zowel detailhandel als kantoorfunctie (uitzendbureau).

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt totaal circa 60 m2. De frontbreedte bedraagt circa 7 meter.

Parkeren
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid (gratis) in de directe omgeving van het object.

Opleveringsniveau
In huidige staat (casco).

Huurprijs
€ 1.000,00 per maand (te vermeerderen met de geldende BTW)

Servicekosten
€ n.t.b.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitend telkens vijf verlengingsjaren.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit middels automatische incasso.

Indexering huurprijs
Indexering van de huurprijs vindt plaats, jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgegaan wordt van een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet aan het ‘90%-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
in overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschied onder aanvaarding en uitdrukkelijke goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Bijzonderheden
Geen horeca.

Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit object. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.