Dongen – Tramstraat 21-27 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Tramstraat 21-27

€ 125,- per m2 p.j.

Postcode
5104 GH
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
winkelruimte
Oppervlakte winkelruimte
190 m2
In units vanaf
190
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Deel deze woning op:

Omschrijving

Plaats
DONGEN

Adres
Tramstraat 21-27

Object
Het winkelpand is gelegen op in het autoluwe deel van de winkelstraat Tramstraat op A-locatie in het centrum van Dongen. De directe omgeving kenmerkt zich door detailhandel, horeca en baliekantoren in combinatie met wonen. Het object is gelegen direct naast Van den Assum Opticiens, Blokker en tegenover Gall & Gall. Om de hoek ligt de supermarkt Albert Heijn. Enkele landelijke winkelketens in de directe omgeving: BLOKKER, BRUNA, Expert, Kruidvat, Zeeman, ETOS en Hans Anders.

Bestemmingsbepaling
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Centrum met als bestemming Centrumdoeleinden.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt totaal circa 295m² commerciële ruimte welke in overleg is op te delen in circa 105 m² en circa 190 m². De ruimte van 190 m², Tramstraat 21, is beschikbaar voor verhuur. De ruimte van 105 m², Tramstraat 27, is reeds verhuurd.

Parkeren
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving van het object. Parkeren is gratis.

Opleveringsniveau
In huidige staat. Dan wel in overleg met opdrachtgever / verhuurder.

Huurprijs
Nader overeen te komen afhankelijk van het afwerkniveaus en de huurdersspecifieke wensen indicatief € 125,- per m² per jaar (te vermeerderen met de geldende BTW) en exclusief gas, water en elektra.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitend telkens vijf jaar. Kortere perioden in overleg bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Huurbetaling
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Indexering huurprijs
Indexering van de huurprijs vindt plaats, jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW middels bankgarantie.

BTW
Uitgegaan wordt van een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet aan het ‘90%-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg op korte termijn beschikbaar.

Voorbehoud
Een en ander geschied onder aanvaarding en uitdrukkelijke goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit object. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

WhatsApp chat