Dongen – Rembrandtstraat 3

€ 100,- per m2 p.j.

Postcode
5102 DK
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
in woonwijk
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
winkelruimte
Oppervlakte winkelruimte
80 m2
In units vanaf
80
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk tot goed
Deel deze woning op:

Omschrijving

Plaats
DONGEN

Adres
Rembrandtstraat 3

Object
Het winkelpand is gelegen in de woonwijk plan West II van de gemeente Dongen. De directe omgeving kenmerkt zich door hoofdzakelijk woningen, een appartementencomplex en een gemeenschapshuis. Het object is gelegen naast Cafetaria.

Bestemmingsbepaling
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Centrum met als bestemming Centrumdoeleinden.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt totaal circa 80 m² winkelruimte verdeeld over twee units van ieder 80 m² met een eenvoudige pantry. De frontbreedte bedraagt circa 6 meter per unit.

Parkeren
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving van het object.

Opleveringsniveau
In huidige staat casco.

Huurprijs
€ 8.000,- per unit per jaar (te vermeerderen met de geldende BTW)

Servicekosten
niet van toepassing

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitend telkens vijf jaar.

Huurbetaling
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Indexering huurprijs
Indexering van de huurprijs vindt plaats, jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW middels bankgarantie.

BTW
Uitgegaan wordt van een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet aan het ‘90%-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
in overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschied onder aanvaarding en uitdrukkelijke goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit object. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

WhatsApp chat