Dongen – Prinses Margrietstraat 1a en b

€ 725.000,- k.k.

Postcode
5104 AE
Perceel oppervlakte
1.455 m2
Locatie
bedrijventerrein
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
belegging
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Deel deze woning op:

Omschrijving

PRINSES MARGRIETSTRAAT 1A EN 1B | DONGEN

Omschrijving object:
Het complex is verdeeld in twee geschakelde bedrijfsruimten gelegen nabij een van de uitvalswegen van Dongen op een kleinschalig industriepark. De entree bevindt zich aan de Prinses Margrietstraat. Het hoofdgebouw heeft aan de voorzijde een twee-laags kantoorruimte. Middels een loopdeur en een elektrische overheaddeur is het pand te bereiken. De tweede geschakelde bedrijfsruimte licht links van het hoofdgebouw en is eveneens te betreden middels een loopdeur en een elektrische overheaddeur. De tourrit naar de tweede bedrijfsruimte heeft een laaddock welke thans is dichtgestort en bestraat. Het behoort tot de mogelijkheden om het laaddock met dockleveller te herstellen. Het complex is gebouwd in 1999 en in 2020 is er airconditioning geplaatst in de kantoren en in 2018 is het dak vernieuwd. De bedrijfshallen zijn voorzien van lichtstraten. Het complex is volledig verhuurd. Circa 560 m² bedrijfsruimte en circa 168 m² kantoorruimte wordt sinds 2008 verhuurd aan Hynamic B.V. Circa 475 m² bedrijfsruimte wordt sinds 2020 verhuurd aan De Verfkamioen B.V.

Oppervlakte:
Pr. Margrietstraat 1a
Bedrijfsruimte van circa 475 m²

Pr. Margrietstraat 1b
Bedrijfsruimte van circa 560 m²
Kantoorruimte van circa 168 m² verdeeld over twee bouwlagen

Totaal
Bedrijfsruimte van circa 1.035 m²
Kantoorruimte van circa 168 m²

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Dongen
Sectie: H
Nummers: 2362(gedeeltelijk)
Grootte: 1.455 m² (geschat)

Locatie:

Algemeen
Kleinschalig bedrijventerrein aan de Zuidzijde van Dongen. Dongen heeft in de afgelopen jaren een sterke concurrentiepositie weten te verwerven. Met name de ligging dichtbij de kern Dongen en de goede aansluiting op het regionale en landelijke wegennet dragen daaraan bij. In de omgeving zijn onder andere gevestigd: Coca Cola, Montis, Ecco, Van den Noort, Hoppenbrouwers en diverse autobedrijven.

Bereikbaarheid
Het object is vooraan, nabij de ingang van het kleinschalige bedrijventerrein gepositioneerd. Dongen is gelegen tussen Tilburg en Oosterhout / Breda. Middels de N631 is zowel de rijksweg A27 (Utrecht/Breda) alsmede Tilburg goed bereikbaar. Hierdoor is de algehele ontsluiting van het pand goed te noemen. Het complex is aan de Zuidzijde van Dongen gelegen.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en openbaar.

Koopgegevens:
Vraagprijs
€ 725.000,00 kosten koper.

Aanvaarding
Het object kan op ieder gewenst moment worden opgeleverd, het object wordt overgedragen: “As is where is”.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u met kantoor contact opnemen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij de instrumenterend notaris uiterlijk 21 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris
Door koper te kiezen.

BTW
Het uitgangspunt is een met BTW belaste levering.

Het bovenstaande betreft geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

WhatsApp chat