Dongen – Hoge Ham 89

€ 1.662,- p.m.

Postcode
5104 JC
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
kantoorruimte
Oppervlakte kantoorruimte
210 m2
In units vanaf
210
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Deel deze woning op:

Omschrijving

In het voormalige bankgebouw aan de Hoge Ham 89 is het heerlijk werken! Hier ben je voor ondernemen aan het juiste adres. Of je nu een kleine ondernemer bent die net start, of een multinational met een uitvalsbasis. Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar een ruimte die naadloos aansluit op jouw organisatie.

De turnkey kantoorruimte van circa 210 m2 op de begane grond is beschikbaar, een eigen entree, een centrale ruimte met kamerverdeling, een archiefruimte, een toilet en een eigen pantry.

Voorzieningen:
Het pand heeft onder andere de volgende voorzieningen:
– airconditioning;
– sanitaire voorzieningen;
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– pantry;
– verwarming;
– Alarminstallatie;
– representatieve entree.

Parkeren:
Openbaar bevinden zich zeer ruime (gratis) parkeerfaciliteiten. Het behoort tot de mogelijkheden om 2 of 3 parkeerplaatsen te huren welke direct achter het gehuurde liggen.

Huurprijs:
De huurprijs is exclusief servicekosten en het verbruik van gas water en elektra.

Kantoorruimte op de begane grond: circa 210 m2 | € 1.662,50 exclusief BTW per maand.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 185,- per maand. De servicekosten zijn voor het verbruik van gas en water, welke verrekend wordt aan de hand van tussenmeters en ook voor het gezamenlijk gebruik van een afval container. Jaarlijks zal er een verrekening plaatsvinden op basis van daadwerkelijk verbruik en werkelijke kosten.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
vijf jaar plus vijf optie jaren. Kortere perioden in overleg bespreekbaar.

Zekerheid:
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief de servicekosten en inclusief BTW.

Betaling:
Per maand voorruit, middels automatische incasso.

Voorbehoud goedkeuring van verhuurder

Contract:
Model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met bijbehorende algemene bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te geven.

WhatsApp chat