Dongen – Hoge Ham 85

€ 685,- p.m.

Postcode
5104 JC
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aanvaarding
direct
Soort Object
kantoorruimte
Oppervlakte kantoorruimte
210 m2
In units vanaf
37
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Deel deze woning op:

Omschrijving

In De Bank aan de Hoge Ham in Dongen is het heerlijk werken en ontspannen! Hier kun je plaatsnemen aan de koffietafel of huur je een eigen kantoorunit. Iedereen kan gebruik maken van de vergaderfaciliteiten op de begane grond.

Bij De Bank ben je voor ondernemen aan het juiste adres. Of je nu een kleine ondernemer bent die net start, of een multinational, er is altijd een kantoorruimte die geschikt is. De mogelijkheden variëren van een losse ruimte tot het combineren van een aantal kantoorruimten. Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar een ruimte die naadloos aansluit op jouw organisatie.

De Bank heeft 5 kantoorruimten, een entree, een algemene ontmoetingsruimte, vergaderruimte, complete keukeninrichting en toilet(dames, heren, mindervalide) op de begane grond. Archiefruimte in de kelder.

Voorzieningen:
De Bank heeft onder andere de volgende voorzieningen:
– airconditioning;
– sanitaire voorzieningen;
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– verwarming;
– intercom;
– alarmsysteem;
– camerasysteem;
– representatieve entree;
– toegangscontrolesysteem;
– internet;
– geluidsinstallatie.

Parkeren:
Op eigen terrein bevinden zich zeer ruime parkeerfaciliteiten. Afhankelijk van het aantal gebruikers zullen deze per kantoorruimte toegewezen worden.

Huurprijs:
De huurprijs is inclusief het gebruik van circa 125 m2 gezamenlijke ruimte(vergaderruimte, toiletgroepen, entree en keuken) en gebruik van circa 10 m2 archiefruimte in de kelder. De huurprijs is exclusief servicekosten en het verbruik van gas water en elektra

Kantoorruimte 1. circa 38,2 m2 | VERHUURD
Kantoorruimte 2. circa 47,5 m2 | VERHUURD
Kantoorruimte 3. circa 43,2 m2 | VERHUURD
Kantoorruimte 4. circa 36,4 m2 | € 8.225,00 exclusief BTW per jaar
Kantoorruimte 5. circa 43,9 m2 | VERHUURD

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 270,00 per maand. Na het eerste jaar vind een nacalculatie plaats van de werkelijke kosten.

In de servicekosten is opgenomen:
– onderhoud E&W installatie;
– onderhoud airco;
– onderhoud alarm en camerasysteem;
– onderhoud tuin/parkeren;
– heffing watersysteem;
– schoonmaakkosten;
– internet.

De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten worden middels een voorschot bij huurder in rekening gebracht en zullen jaarlijks verrekend worden op basis van daadwerkelijk verbruik. Dit voorschot bedraagt € 50,00 per maand.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
Minimaal één jaar.

Zekerheid:
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief de servicekosten

Betaling:
Per maand voorruit, middels automatische incasso.

Contract:
Model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met bijbehorende algemene bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te geven.

WhatsApp chat