Dongen – Hoge Ham 61

€ 2.750,- p.m.

Postcode
5104 JB
Perceel oppervlakte
0 m2
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
winkelruimte
Oppervlakte winkelruimte
323 m2
In units vanaf
323
Aantal lagen
2
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Plaats
DONGEN

Adres
Hoge Ham 61

Object
Het winkelpand is gelegen op een prachtige zichtlocatie hoek van de Hoge Ham in het centrum van Dongen tegenover de kerk. De directe omgeving kenmerkt zich door horeca, detailhandel en baliekantoren in combinatie met wonen. Het object is gelegen naast Janssen en Janssen.

Bestemmingsbepaling
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Centrum met als bestemming detailhandel.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt totaal circa 323 m², welke op dit moment is te verdelen in winkelruimte (splitlevel), magazijnruimte en pantry. De frontbreedte bedraagt circa 10 meter.

Parkeren
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving van het object.

Opleveringsniveau
In huidige staat casco.

Huurprijs
€ 2.750,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW

Servicekosten
niet van toepassing

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitend telkens vijf jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Indexering huurprijs
Indexering van de huurprijs vindt plaats, jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW middels bankgarantie.

BTW
Uitgegaan wordt van een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet aan het ‘90%-criterium’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschied onder aanvaarding en uitdrukkelijke goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit object. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

WhatsApp chat