Dongen – de Leest 9a-b

€ 249.000,- k.k.

Postcode
5107 RC
Perceel oppervlakte
821 m2
Locatie
bedrijventerrein
Aanvaarding
in overleg
Soort Object
bedrijfsruimte
Oppervlakte bedrijfsruimte
217 m2
Oppervlakte kantoorruimte
80 m2
In units vanaf
0
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Object
De bedrijfsruimte van totaal circa 297 m² waarvan circa 80 m² kantoorruimte, 217 m² bedrijfsruimte op de begane grond is met name geschikt voor bedrijven die kleinschalige opslagruimte dan wel productieruimte of een combinatie oplag, showroom en kantoor zoeken.

Ligging/Bereikbaarheid
Dongen is gelegen tussen Tilburg en Oosterhout/Breda. Het industrieterrein Tichelrijt ligt aan de Westzijde van Dongen. De N631 geeft een directe verbinding richting Tilburg en Oosterhout. Zowel de rijksweg A27(Utrecht/Breda) als de A58(Tilburg/Eindhoven) zijn goed bereikbaar.

In de omgeving zijn onder andere gevestigd: Montis, Ecco, Van Cranenbroek, Van den Noort, Hoppenbrouwers Techniek en diverse autobedrijven.

Voorzieningen
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte
– Vrije hoogte van circa 3.00 meter
– Overheaddeur
– Buitenverlichting

Kantoor
– Plafond met verlichtingsarmaturen
– Toilet
– Pantry

Gebruiksmogelijkheden
Het object is met name geschikt voor bedrijven die kleinschalige opslag- en/of productieruimte met kantoorruimte zoeken of een combinatie opslag, showroom en kantoor.

Bouwaard en constructie
– Gemetselde borstwering
– Stalen gevelbeplating
– Stalen dak met bitumen bedekking

Koopgegevens
Vraagprijs: € 249.000,00 k.k.

Verkoopvoorwaarden
• uitgangspunt is een met btw belaste levering (voor zover van toepassing);
• de kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, zijnde de kosten van de koopovereenkomst en transportakte en verschuldigde overdrachtsbelasting over de onroerende zaak zijn voor rekening van de koper;
• instrumenterend notaris door koper te bepalen;
• een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij instrumenterend notaris uiterlijk 21 dagen na ondertekening van de
• koopovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg op korte termijn beschikbaar

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Bezichtigingen:
Bezichtigingen zijn mogelijk, echter enkel op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 0162 – 32 16 16.

Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van den Bosch makelaars B.V. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandelen. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie.

WhatsApp chat